Zuid-Afrika anders beleven doe je met Elsies Reizen


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dezeeu1q/elsiesreizen.nl/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

facebook follow 01 twitter follow 01 instagram


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/dezeeu1q/elsiesreizen.nl/components/com_fjrelated/models/fjrelated.php on line 408

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/dezeeu1q/elsiesreizen.nl/components/com_fjrelated/models/fjrelated.php on line 408

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dezeeu1q/elsiesreizen.nl/plugins/system/articlesanywhere/src/Replace.php on line 66

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dezeeu1q/elsiesreizen.nl/plugins/system/articlesanywhere/src/Replace.php on line 69

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/dezeeu1q/elsiesreizen.nl/plugins/system/articlesanywhere/src/Replace.php on line 73

 ICON golfStelt u zich eens voor: een zacht ochtendbriesje, de roep van een exotische vogel, de geur van de Afrikaanse bush! Dat is toch de perfecte setting voor een fantastisch rondje golf! Zuid-Afrika is een waar paradijs voor golfers. Wij kunnen voor u golfrondjes boeken die passen bij uw eigen stijl. We kunnen zelfs een reis voor u organiseren die volledig in het teken van golf staat. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van de beste golfbanen in de regio.

 

ARABELLA GOLF ESTATE

Zeker één van de beste golfbanen in de West Kaap! De vijfsterren greens bieden adembenemende berg- en riviergezichten, waardoor de baan favoriet is bij plaatselijke en internationale spelers. De Arabella Golf Club is ook gastheer geweest van het prestigieuze Nelson Mandela Invitational liefdadigheidsevenement.

ATLANTIC BEACH GOLF CLUB

Met schitterend uitzicht op de Oceaan en de Tafelberg is deze “Links-stijl” golfbaan één van de meest schilderachtige banen in Kaapstad. De 18 holes worden beschouwd als de beste in het land.

DE ZALZE

De Zalze is één van de fijnste van de vele golfbanen in de Kaapse Wijnlanden. Bovendien is aan De Zalze het Fair Trade in Tourism South Africa (FFTSA) handelsmerk toegekend, een onafhankelijk symbool dat staat voor eerlijkheid in de toeristische branche. De door eikenbomen omzoomde Blauwklippen rivier is zowel een schilderachtige als uitdagende hindernis op een aantal van de 18 holes. De baan heeft een kampioensbaan lengte van 6385 meter, par 72.

FANCOURT

Het prestigieuze Fancourt estate nabij George, gelegen aan de Tuinroute,  heeft twee golfbanen met een zogenaamde “parkland lay-out”en een “Links stijl” golfbaan, alle drie ontworpen door de golf legende Gary Player. Francourt biedt ook twee golf shops en luxe accommodatie.

HANS MERENSKY

Dit luxe estate, vernoemd naar de Zuid-Afrikaanse filantroop en mijnbouwkundig geoloog, biedt niet alleen een unieke Afrikaanse golfervaring, maar omvat ook een spa en een hotel. Putt een birdie terwijl u wordt gade geslagen door grazend wild waaronder giraffes, wrattenzwijnen en zebra’s. Het estate ligt niet ver van het Kruger National Park en andere wildparken.

PEARL VALLEY

De Kaapse Wijnlanden zijn een genot voor elke golf liefhebber en Pearl Valley is één van de beste golfbanen die je daar zult vinden. Het ontwerp is gebaseerd op de visie van de golf legende Jack Nicklaus. Er zijn volop ondiepe bunkers en waterhindernissen waarmee u rekening moet houden op deze uitdagende, maar adembenemend mooie baan. Pearl Valley is de eerste baan waar drie achtereenvolgende jaren het SA Open is gehouden.

PINNACLE POINT

Dit strand & golf resort op de Tuinroute is schilderachtig gelegen op de rand van de klippen. Omringd door de oceaan en de natuur is dit niet alleen één van de meest uitdagende, maar ook één van de mooiste banen in Zuid-Afrika.

SAN LAMEER

Gelegen in een natuurreservaat is San Lameer in Kwa-Zulu Natal een ander voorbeeld van een golfbaan van wereldklasse in een unieke en schilderachtige omgeving. Onder de toeschouwers vindt u grazende impala's en andere soorten bokken.

SUN CITY

De legendarische Gary Player ontwierp twee golfbanen op dit prachtige vakantieoord in de Noord West Provincie. De Lost City golfbaan heeft een aantal unieke waterhindernissen op de 13e hole: een groep krokodillen! De luxueuze Gary Player Country Club biedt nog eens 18 holes en een luxe spa voor de niet-golfer.

Dit is maar een selectie uit het aanbod van bijzondere banen. De banen zijn geselecteerd op hun unieke atmosfeer of ligging.

Column Golf Hans Merenksy Giraffe HANS MERENSKY

Column Golf Fancourt SAT

Cover Cape Town Africa SpecialWat een genoegen om te spelen op de mooiste banen in de West Kaap! Het zijn niet alleen de groenste fairways, maar ook de prachtige omgeving en de spectaculaire kustlijn van de West Kaap die deze tour zo aantrekkelijk maken.
U verblijft in Kaapstad waardoor u ook in de gelegenheid bent om een bezoek te brengen aan de wereldberoemde Kirstenbosch Botanische Tuinen, het Waterfront, Robbeneiland, de Tafelberg, de mooie zandstranden en de Wijnlanden. Natuurlijk is er tijdens de trip ruim voldoende tijd en gelegenheid om golf te spelen, van tevoren voor u geboekt op de golfbanen van uw keuze. 4 dagen in 5-sterren accommodatie.

Lees meer

cover garden routeKaapstad en de West Kaap bieden de golfliefhebber prachtige golfbanen die schitterend gelegen zijn in hun natuurlijke omgeving. U vindt er banen die tot de beste in Zuid-Afrika gerekend worden. Dit gebied wordt niet voor niets een paradijs voor golfers genoemd! 11 dagen in 4- en 5-sterren accommodatie.

Lees meer

cover shayamoyaElsies Reizen is dé specialist in reizen op maat. Wij willen u graag adviseren bij het plannen van uw persoonlijke vakantie. Via een eenvoudig stappenplan komt u tot uw droomreis die voldoet aan al uw persoonlijke wensen en past binnen uw budget.

Lees meer

deel pagina op :

Waarom Elsies Reizen?

maatwerk, toegesneden op uw persoonlijke smaak en budget; wij werken uitsluitend met betrouwbare en gevestigde partners, die SATSA verzekerd zijn; ons uitgebreide netwerk verzekert voortreffelijke tarieven en 24 uurs ondersteuning;
de mooiste accomodaties; ondersteund door een lokale, betrouwbare tour operator fantastische after sales ondersteuning
laat u verrassen door onze concurrerende aanbieding; meer dan 20 jaar ervaring in groeps- en individuele reizen; aandacht voor klantrelaties en persoonlijke aandacht
Fairtrade accommodatie en projecten op aanvraag; uitgebreide reisdocumenten in de Nederlandse taal Bij ons is iedereen een VIP…

Heeft u vragen over ons aanbod of onze diensten, neem dan contact op met .....

© Elsies Reizen : Zuid-Afrika anders beleven