DANK, het was een geweldige ervaring

Ervaringen met Elsies Reizen

testimonialsHieronder treft u enkele ervaringen aan van onze klanten. Wij vinden het belangrijk om onze klanten als VIP te behandelen en we doen er alles aan om die belofte na te komen. Uw mening helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren – of het nu lof is of constructieve kritiek. Wij zien uw reacties graag tegemoet.

(april 2018)

"We hebben ook deze keer genoten van de rondreis in Zuid Afrika. Weer heel veel mooie dingen gezien: natuur, uitzichten, leuke plekjes en mooie golfbanen. Veel gereisd, zoals altijd, maar deze keer was de verdeling verblijf en reizen helemaal prima. Leuke contacten opgedaan o.a. bij het B&B’s op Coro Creek in Modimolle. Een van de hoogtepunten was wel het verblijf in het Tented Village Shindzela. Op eerdere reizen wel eens een gamedrive gedaan, maar je beleeft het veel intenser wanneer je 3 dagen midden in het Kruger zit. Eén ochtenddrive “omgeruild” voor een ochtend wandeling met 2 rangers. Weer een heel andere belevenis, zeker wanneer de neushoorns op nog geen 200 meter van je af staan en je aan het eind ook nog een groep hyena’s ziet. Een ander hoogtepunt was Highland Gate Golf and Trout, wat een prachtige omgeving en wat een prachtige baan. We gaan zeker nog een keer terug, om weer een ander gedeelte te ontdekken."

-Eddy en Karin, Soesterberg

(januari 2018)

"Al met al een fantastische vakantie, die goed in elkaar stak, goeie onderkomens, dan weer wat simpeler en dan weer luxe, avontuur en schoonheid.
Dank je wel Els en je team.
We zullen je bij iedereen aanbevelen!"

-Anneke en Paul, Epalinges, Zwitserland

(juli 2017)

"Wij willen Elsies Reizen hartelijk bedanken voor het regelen van onze prachtige reis in Namibië. We hebben echt van alles genoten. Alles was perfect geregeld, de lodges waren allemaal goed en ook heel verschillend. De Erongo Wilderness lodge vonden wij allemaal de mooiste. We hebben echt genoten van de trips, zoals de desert tour in Swakopmund, de mooie rode duinen van Sossusvlei en Etosha met alle dieren, dat waren voor ons de hoogtepunten. In Twyfelfontein liepen de olifanten gewoon voor ons huisje langs, naar de waterdrinkplaats. Echt prachtig. We hadden ook niks willen veranderen aan de reis, het was helemaal goed zo."

-Anne-Marie, Renger en kinderen, Den Haag

(oktober 2016)

"Voor de tweede keer in Zuid Afrika. Nu met vader van 86 en kinderen met aanhang. Ook nu weer genoten. De reis was perfect georganiseerd. "Maar" 10 dagen in ZA en toch is het Elsies Reizen gelukt om ons Afrika te laten beleven, van luxe lodges naar basic tenten, gamedrives en zelf rijden in huurauto door Kruger Park ... alles klopte. Extra leuk was het dat (geïnformeerd door Elsies Reizen) er een paar lodges ingespeeld hebben op mijn verjaardag. Upgrade kamer en taart en toegezongen door het personeel. Dan voel je je een VIP hoor ;-) Elsies Reizen, namens de hele groep, DANK, het was een geweldige ervaring."

-WJ en Anke, Den Haag

(september 2016)

"Rondreis Johannesburg - Kaapstad.
Met behulp van Elies Reizen hebben we onze huwelijksreis door het prachtig Zuid Afrika gepland. Fijn was om aan te kunnen geven wat onze ideeën/wensen waren, en we goede tips kregen wat wel en vooral ook wat niet te doen. Een voorbeeld hiervan is dat zij ons afgeraden heeft niet te gaan kamperen in de tijd dat wij er zaten, en ik ben blij dat we geluisterd hebben, want het was soms best fris! Ook het idee om onze tocht te starten in Johannesburg i.p.v. Kaapstad vanwege het weer, was zo'n tip waar de persoonlijke ervaring met het land uit spreekt wat van enorme meerwaarde is! 
Samen hebben we een mooie reis kunnen samenstellen en hebben we fanatische plekken kunnen ontdekken. Ook erg prettig aan de samenwerking is de snelle reacties van Elsies Reizen op eventuele vragen vanuit ons. Al met al een aanrader om samen een droomreis te plannen"

-Anne-Marie, Voorburg

 (maart 2015)

"Voor de tweede keer alweer organiseerde Elsies voor ons een prachtige, afwisselende rondreis met vele hoogtepunten. 
Vanuit Kaapstad reden we langs de Westkust naar het noorden, door de Cederbergen met zijn groteske rotsformaties naar het onvergetelijk dorp Wuppertal met zijn negentiende-eeuwse sfeer. Vervolgens door de Karoo met zijn prachtige desolate landschap van halfwoestijn naar Kimberley met de buitengewoon indrukwekkende Big Hole en het museum dat een levendige inkijk geeft in het verleden van deze diamantmijnstad. 
Dan een bezoek aan de Craddle of Humankind met zijn museum dat de ontwikkeling van de mensheid in beeld brengt. 
De volgende bestemming was het indrukwekkende Pilanesberg, een Big 5 natuurpark waar we o.a. leeuwen, giraffen, neushoorns en veel soorten bokkies en vogels gezien hebben. 
Tijd voor een grote stad: Pretoria met zijn indrukwekkende regeringsgebouwen, het enorme standbeeld van Mandela en het interessante Kruger Huis museum. 
Een van de volgende hoogtepunten was ons verblijf in Kwazulu Natal en ons bezoek aan Spioenkop, bekend van de slag uit de Boerenoorlog. 
Voor een paar dagen rust verbleven we in een country retreat in Clocolan in een cottage midden in het land. Op de boerderij zelf werden we verwend met lekkere ontbijten en verrukkelijke diners.
Vervolgens maakten we een prachtige tocht door het koninkrijk Lesotho, "the Kingdom in the Sky", waar we toch een heel andere wereld binnenreden. Via de stad Maseru keerden we weer terug naar Zuid Afrika.
We vervolgden onze weg via Aliwal North en Beaufort West om tenslotte weer bij Kaapstad terug te keren. 
Een boeiende reis met onvergetelijke landschappen, interessante musea en enkele ontmoetingen met boeiende mensen. Ook de accommodaties waren stuk voor stuk prima en waren vaak op bijzondere plekken!"

-Theo en Annemieke, Rijswijk ZH

 (oktober 2014)

"Aan Elsies Reizen hadden we aangegeven zelf te willen rijden, overal 2 nachten te willen blijven en welke natuurparken we wilden bezoeken en dat binnen plm 25 dagen. Elsies heeft met deze ingredienten een prachtige reis in elkaar gezet.
Het was voor het eerst dat we zelf in Afrika gereden hebben. Even vreemd links rijden, maar het ging ons prima af. Totaal ongeveer 3000 km gereden waarbij we mooie dingen (o.a. cheeta’s, leeuwen, neushoorns, vele giraffen en zebra’s) hebben gezien. Alle onderkomens waren prima en alles was goed geregeld."

-Ingrid en Ben, Rotterdam

 (augustus 2014)

"37 dagen, 21 slaapplekken, een bijna onmogelijk verzoek een mooie reis te plannen rond vaste data voor werk en familie bezoek. Elsies reizen is erin geslaagd alles te combineren tot een geweldige reis van Cape Town tot Kruger, van Durban via de Drakensbergen naar Johannesburg en terug naar Cape Town. Het was geweldig!"

-WJ en Anke, Den Haag

 (maart 2014)

"In februari 2014 hebben wij met z’n vieren in een heerlijk rustig tempo een prachtige tocht gemaakt door de Karoo en langs de Garden Route met overnachtingen in sfeervolle Guesthouses. In het Sibuya Game Reserve hebben we met deskundige begeleiding spannende tochten door het park gemaakt en de Big 5 gezien. Bij Oudtshoorn ‘s morgens in alle vroegte de “Meerkat-adventure”, een bijzondere ervaring! We hebben genoten van adembenemende bergpassen, schitterende uitzichten en de meest zuidelijke punt van Afrika was ook om nooit te vergeten. Al met al een onvergetelijke reis!."

-Theo en Annemieke, Rijswijk ZH

 (december 2013)

"Al met al een geslaagde vakantie waar we met veel plezier op terug kijken. Mooie golfbanen gespeeld, leuke mensen leren kennen en weer prachtige foto's gemaakt. Hartelijk dank voor het in elkaar zetten van de route en het reisschema."

-Eddy en Karin, Soesterberg

 (oktober 2013)

"Alles was perfect in orde, geen moment gehaast of gestrest, kortom: We moeten terug!"

(mei 2012)

"We hebben genoten! De sfeer, het prachtige land, de aardige mensen hebben het tot een onvergetelijke vakantie gemaakt. We komen terug!
De hele reis was prachtig, het hoogtepunt voor ons was Umlani en De Hoop."

-Anton en Cora, Den Haag

 (januari 2012)

"Samen met mijn vriend heb ik een korte rondreis door Zuid-Afrika gemaakt, georganiseerd door Elsies Reizen. De reis was perfect voorbereid. We kregen een mapje met informatie over de reis + alle vouchers voor de auto en de hotels, zodat we ons nergens meer zorgen over hoefden te maken.

Zowel de huurauto als de accommodaties waar wij overnacht hebben waren naar onze volledige tevredenheid, precies zoals wij gewenst hadden.
Daarom zou ik iedereen aan willen raden om je korte of lange reis te laten organiseren door Elsies Reizen. Mochten wij ooit terug keren naar Zuid-Afrika dan zouden wij er zeker weer gebruik van maken!."

-Sanne, Den Haag

Column Cloud

deel pagina op :

Waarom Elsies Reizen?

maatwerk, toegesneden op uw persoonlijke smaak en budget; wij werken uitsluitend met betrouwbare en gevestigde partners, die SATSA verzekerd zijn; ons uitgebreide netwerk verzekert voortreffelijke tarieven en 24 uurs ondersteuning;
de mooiste accomodaties; ondersteund door een lokale, betrouwbare tour operator fantastische after sales ondersteuning
laat u verrassen door onze concurrerende aanbieding; meer dan 20 jaar ervaring in groeps- en individuele reizen; aandacht voor klantrelaties en persoonlijke aandacht
Fairtrade accommodatie en projecten op aanvraag; uitgebreide reisdocumenten in de Nederlandse taal Bij ons is iedereen een VIP…

Heeft u vragen over ons aanbod of onze diensten, neem dan contact op met

© Elsies Reizen : Zuid-Afrika anders beleven